top of page

Eva de Man

“Kennis en onderbouwing voor mijn vak opdoen, dat spreekt mij aan in CLICK. Ik had er al van meerdere mensen over gehoord en wilde graag meedoen aan het traject”, vertelt Eva de Man. Ze is kunstvakdocent beeldend op basisscholen en geeft naschoolse beeldende lessen.

“De verbinding met andere docenten en leerkrachten aangaan is ook een belangrijk onderdeel van CLICK voor mij. Professionalisering en ontwikkeling is heel essentieel. Een auto heeft een APK nodig en zo heeft de mens ook eens in de zoveel tijd nieuwe kennis nodig”, vertelt Eva.


Voor CLICK. heeft Eva nog geen concrete vraag waarmee ze aan de slag wil, maar wel veel ideeën. “Ik zou graag aan de fundering van mijn lessen werken, leren hoe ik mezelf nog meer kundig kan maken op het gebied van lesgeven. Daarnaast zijn de digitale technieken en ontwikkelingen ook belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn.


Ik wil meer digitale kennis en toekomstgericht onderwijs bieden. Je moet wel meegaan met de tijd”, zegt ze.


“Ik ben super enthousiast over de groep van CLICK., het zijn hele inspirerende mensen. Iedereen is ook leergierig, net als ik. Dat maakt het interessant”, vertelt Eva. “Het liefst wil ik me ook wat meer richten op het maatschappelijke stuk in het onderwijs. Ik ben van oorsprong creatief therapeut, dus ik vind het ook belangrijk om op dat diepere laagje in te gaan. Dat doe ik ook in de cursussen die ik buiten scholen om geef, bijvoorbeeld in projecten voor Huis73 in Den Bosch. Ik werk heel fysiek en houd van ambacht, dat zet ik graag in mijn lessen en cursussen in. Binnen CLICK. hoor ik veel andere invalshoeken en dat inspireert mij ook weer. Het is een mooi project om aan mee te doen.”


Comments


EINDPRESENTATIES CLICK..png
bottom of page