top of page

Anne van den Beuken

“Voor mij is CLICK. een mooie manier om nieuwe mensen uit het werkveld te leren kennen”, vertelt Anne van den Beuken. Ze heeft, met een collega, een eigen muzikale theatergroep: Letter Belangrijk en is actrice. “Ik hoop op nieuwe samenwerkingen met andere kunstenaars. Een beeldend kunstenaar of muzikant bijvoorbeeld.”

“Naast het ontmoeten van andere kunstenaars en het opdoen van inspiratie en nieuwe contacten, heb ik nog een belangrijk doel binnen CLICK.”, vertelt Anne.


“Ik ben sinds 2019 fulltime aan het werk als theatermaker en heb een succesvolle theatergroep opgezet met mijn collega.


Toch vind ik het soms nog lastig om echt voor mijn werk te gaan staan. Doordat ik het heel leuk vind om te doen, voelt het als mijn hobby. Het is echt mijn baan, dus ik zou graag iets meer zelfvertrouwen willen daarin. Dat echt uitstralen”, vertelt Anne.


“Ik wil meer de waarde inzien van het werk dat ik doe. We geven veelal musical – en theatervoorstellingen waarbij we leerlingen kennis laten maken met boeken. Op een creatieve manier maken we een interactieve voorstelling waarbij de kinderen meer te weten komen over een bepaald boek en de taal. Ik weet echt wel wat ik doe, maar heb het idee dat ik het eens goed op papier zou moeten zetten. Echt een onderbouwing van het concept en wat het bij kinderen teweegbrengt”, zegt ze. “Het loopt allemaal goed, maar ik wil binnen CLICK. graag onderzoeken hoe ik mezelf nog beter op de kaart kan zetten.”


“Het is heel fijn om met andere cultuurmensen te bespreken hoe zij hun werk nou aanpakken. Iedereen heeft een cultuurhart en dat merk je in de gesprekken. Ik hoop vooral wat meer onderbouwing bij mijn workshops te kunnen geven en bijvoorbeeld ook over de prijs na te denken die we voor ons aanbod vragen. Juist door te praten met anderen, kom ik daar verder mee.

Logo's CLICK..png
bottom of page