VERHALEN.

Interview met Rolf Vonk, medewerker educatie bij Erfgoed Brabant:

'In de masterclass hebben we over erfgoed en erfgoededucatie gesproken, omdat het vaak niet meteen goed te plaatsen is binnen cultuureducatie. Het heeft een wat stoffig imago, maar de deelnemers hadden al vrij snel door waar het om ging: betekenis geven'.

Interview met Petra Levert, teamleider bij Kunstloc Brabant en Ingrid Ruijgh, adviseur Cultuureducatie & Muziek bij Kunstloc Brabant:

'CLICK. is een heel concreet en laagdrempelig project waarin je meteen ervaart wat ieders expertise is en wat de deelnemers daarmee kunnen. Die betrokkenheid en samenwerking tussen alle partijen is heel waardevol'.

PETRA LEVERT.

& INGRID RUIJGH.

DORIANNE VERVOORT.
ELLEN URSELMANN.

Interview met Dorianne Vervoort, docent bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Ellen Urselmann, docent bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie:

'Het  traject is ook een kruislingse bestuiving voor de kennis van Ellen en mij', vertelt Dorianne. 'We leren van elkaar én van de deelnemers.' Dorianne en Ellen vertellen over de samenwerking met de partners en met de deelnemers van CLICK.

Interview met Maxim van Someren, adviseur mediawijsheid bij Cubiss en Mickey Touwslager, adviseur mediawijsheid bij Cubiss:

'Wij moeten leerkrachten vaak overtuigen dat ze niet bang hoeven te zijn om fouten te maken. Een open, ondernemende houding is bij mediawijsheid, maakonderwijs en cultuureducatie heel belangrijk. Het is een kwestie van nieuwsgierigheid'.

MAXIM VAN SOMEREN.

& MICKEY TOUWSLAGER.

ROLF VONK.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 - Stichting Cultlab // www.cult-lab.nl