top of page

Sara Nijsten

“Mensen met meer ervaring in het werkveld leren kennen, dat is voor mij een mooi doel binnen CLICK. Ik ben nog vrij jong, ben 23 jaar, dus ik wilde dat heel graag”, vertelt Sara Nijsten. Ze is muziekdocent op Basisschool De Regenboog in Tilburg en volgt de studie muziekeducatie.

“Vooral de interdisciplinariteit spreekt mij heel erg aan in deze groep. Er zijn zoveel verschillende achtergronden binnen CLICK., dat vind ik heel interessant. Ik wil graag het werkveld leren kennen, omdat ik nog niet zo heel lang voor de klas sta als muziekdocent.


Daarnaast merk ik dat een beeldend vakdocent weer heel anders naar bepaalde onderwerpen kijkt in het onderwijs, ik vind het mooi om die perspectieven te zien en horen”, vertelt Sara.


“Ik werk vanuit het Factorium als muziekdocent op De Regenboog en werk ook mee binnen het programma van de naschoolse activiteiten. Daar krijgen kinderen op onze school wel extra aanbod op het gebied van muziekles”, vertelt Sara. “Het leuke van de school is dat deze in de componistenwijk in Tilburg ligt. Het leek mij al een tijdje een mooi idee om wandelingen en lesmateriaal rondom deze wijk te maken. Via CLICK. kwam ik met Edith in contact, zij is ook deelnemer en wilde graag meewerken aan dit project. Nu hebben we het samen opgepakt en gaan we dit binnen CLICK. opzetten.”


“Binnen CLICK. kan ik bepalen wat mij aanspreekt en waar ik op in wil zetten. Daardoor is dit project van de grond gekomen en kan ik mijn school inzetten als proefgroep. Hopelijk kunnen we het project ook voor de rest van de wijk uitrollen, maar we beginnen bij één school”, zegt Sara. “Het is mooi dat er binnen CLICK. zo’n samenwerking ontstaat en dat we een concreet project kunnen starten. Het is helemaal wat ik me er van had voorgesteld: allemaal nieuwe inzichten en ideeën door met anderen in gesprek te gaan.”

コメント


EINDPRESENTATIES CLICK..png
bottom of page