top of page

Jill Meex

“Met medekunstliefhebbers een project ingaan en je eigen ontwikkeltraject vormgeven, dat spreekt mij heel erg aan in CLICK.”, vertelt Jill Meex. Ze is beeldende kunst docent op het Beatrix College in Tilburg, in de bovenbouw. Ook is ze beeldend kunstenaar.

“Ik wil me graag op beide vlakken ontwikkelen; zowel op persoonlijk en dus op beeldend kunstenaarsgebied als op het educatieve stuk. Ik sta er nog open in, vind het allemaal heel tof wat we doen. Ik ben namelijk heel leergierig. Daarnaast heb ik op dit moment in mijn leven ook een bepaalde onrust. Ik sta al ruim zestien jaar voor de klas, wil ik dat blijven doen? Of richt ik me meer op het kunstenaarschap? Daar hoop ik door dit traject van CLICK. ook wat meer achter te komen”, vertelt ze.


“Ik ben zoekende wat bij mij past, welke talenten ik nog verder kan ontwikkelen. Wat wil ik uit het leven halen, daar ben ik wel mee bezig.


Wellicht is het juist ook de balans tussen het docentschap en het kunstenaarsbestaan, maar die zoektocht ga ik nu aan. Ik word in CLICK. erg geïnspireerd om daarover na te denken en met anderen over te praten. Er zijn veel verschillende disciplines en we krijgen ook vanuit verschillende gebieden workshops aangeboden”, vertelt Jill.


“Literatuur, beeldende kunst, cultuureducatie theorie; we krijgen het allemaal. Dat inspireert mij in mijn grote zoektocht. Hoe kan ik er alles uithalen? Daar ben ik mee bezig. Hopelijk helpt CLICK. me daar mee op weg.”

Logo's CLICK..png
bottom of page