20201028- Yma Garay x CLICK -1003.jpg

LIVESTREAM

16 kunstvakdocenten en leerkrachten basisonderwijs werkten de afgelopen anderhalf jaar samen op het snijvlak van cultuur en onderwijs. Wat heeft het samen leren in dit netwerk hen opgeleverd? Wat betekent dat voor jezelf, het kind, je visie op cultuureducatie en je werkomgeving?

In onze livestream, als afsluiting van CLICK., hebben we je als kijker meegenomen in het proces van de deelnemers en het traject.

Bekijk de livestream hieronder terug!

We willen je graag uitnodigen om samen met ons verder te praten, te delen en te denken. Wil je een reactie achterlaten voor een van de deelnemers? Of heb je een interessant artikel wat je naar aanleiding van de livestream wil delen?

> Reageer op CLICK.

Bekijk de verhalen van de deelnemers van CLICK.

In voorbereiding op de livestream werden een aantal deelnemers, Annelijn en Robin geinterviewd op de bodem van het zwembad. Hoe kijken zij naar CLICK?

Video's: Yma Garay

In het traject van CLICK. is er nauw samengewerkt met Cubiss, Kunstloc Brabant en Erfgoed Brabant. Zij delen in deze video graag met ons hoe zij kijken naar CLICK.

Ook de andere deelnemers reflecteerden op hun deelname aan CLICK. Zij filmden zichzelf vanuit hun school, huis of werkomgeving. Bekijk hieronder een samenvatting:

Of bekijk de volledige video's van de deelnemers: